tiistai 13. lokakuuta 2020

ART-kirjanen Hetkinen onnea

TNT-haasteena on syys-lokakuussa ART-kirjasen tekeminen. Ulla Lähetti 8 osallistujalle pienen vihkon. Tarkoituksena on tehdä siitä Art-kirja siten, että voi käyttää kirjassa korkeintaan 10 kpl omia Atc-, Skinny- tai Atcoins-korttia, jotka ovat jääneet ylimääräisenä.
Lisäksi voi käyttää koristeluun kaikkea mitä itse haluaa ja kuinka paljon haluaa. Mitään tyyliä ei rajata.

Tosi ihana haaste, ja päätin tehdä ihan uudet kortit vihkoon, jotta saan tuon teemani "Hetken onnesta" toteutettua. Kaikki kuvat ovat taas Merjalta saadusta kirjasta: "SEX, portraits of passion". Kirjassa on intohimoa taiteilijoiden tuotoksina satojen vuosien sekä ihan lähiajan takaa. Tähän ART-kirjaan on koottu lähinnä kuvat vanhasta maalaustaiteesta eri puolilta maailmaa. Tekstit taas on aforismeja kirjasta "Maailman kauneimmat ajatukset".

Tyhjät vihot on lähetetty summassa ja sitten aina kaksi samanväristä vihkoa vaihtaa omistajaa. Minun vaaleanpunaisen kirjaseni pariksi osui Gunnelin samanvärinen kirjanen...

Tässä oman kirjani "Hetkinen onnea" 225/2020 aukeamat:





Nämä kirjaset lähtivät matkaan eri puolille Ullan toimesta.

















































2 kommenttia:

  1. Oi kuinka ihanan kirjan teit. Todella ihana ja ainutlaatuinen toteutus. Kiitos osallistumisesta. Ja upea on tämä blogipostauskin.

    VastaaPoista
  2. Oi kuinka ihanan kirjan teit. Todella ihana ja ainutlaatuinen toteutus. Kiitos osallistumisesta. Ja upea on tämä blogipostauskin.

    VastaaPoista